In verband met de verscherpte maatregelen vanwege het Corona virus, die tot tenminste 1 juni van kracht zijn, vervalt dit event. Zodra er meer duidelijk is over de toekomstige situatie, sturen wij een nieuwe uitnodiging.

---------------------------------------------------------------------------------------

8 mei 2020 | Philips Healthcare Campus | 12.00 uur


De circulaire economie wint snel terrein. Dat zorgt voor grote kansen voor de Brabantse maakindustrie om kosten te besparen en omzet te vergroten.

We nodigen je daarom graag uit voor het evenement "Commerciële Kansen in de Circulaire Economie".

Het belooft een prachtige middag te worden met een boeiende keynote van onze gastheer, een rondleiding door het state of the art Philips Healthcare Circularity Centre, opzienbarende onderzoeksresultaten, interactieve break-out sessies en commerciële kansen voor de Brabantse hightech maakindustrie.

Wil je aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, dan kun je je aanmelden via deze pagina. Ook vind je op deze pagina achtergrondinformatie over het programma, de breakout sessies en de locatie.

Ik hoop je 8 mei vanaf 12.00 uur te mogen verwelkomen in Best! 

Graag tot dan! 

Circulaire maakindustrie Brabant is een onderdeel van Smart Industrie Hub Zuid/sustainable factory en een initiatief van: BOM, Brainport Industries, Brainport Development, REWIN, FME Zuid Metaalunie, KVK en met medewerking van de Provincie Noord-Brabant
 

Disclaimer
Wij zijn ons ervan bewust dat ten tijde van het uitsturen van deze uitnodiging de RIVM richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus van kracht zijn. Mochten deze richtlijnen uitgebreid worden of langer dan op dit moment van kracht blijven, zal dit event verzet worden naar 22 of 23 juni.