In verband met de verscherpte maatregelen vanwege het Corona virus, die tot tenminste 1 juni van kracht zijn, vervalt dit event. Zodra er meer duidelijk is over de toekomstige situatie, sturen wij een nieuwe uitnodiging.

-------------------------------------------

BOM Community Event | 14 mei 2020 | Hilvarenbeek

 De afgelopen periode was je betrokken bij een van onze projecten of je bent een goede relatie van een van onze programmamanagers. Dankzij jou kunnen we met onze projecten bijdragen aan het versterken van de Brabantse economie en werken we aan grote maatschappelijke opgaven.

Op donderdag 14 mei willen wij onze waardering voor jouw inzet tot uitdrukking brengen met een inspirerende netwerkbijeenkomst met keynotespreker Farid Tabarkover de veranderingen in de samenleving, in het bijzonder de economie.

Wil je aanwezig zijn bij deze bijeenkomst, dan kun je je aanmelden via deze pagina. Ook vind je op deze pagina achtergrondinformatie over onze spreker, het programma en de locatie.

Ik hoop je 14 mei vanaf 15:30 uur te mogen verwelkomen in Hilvarenbeek! 

Graag tot dan! 

Joep Brouwers
BOM Ecosystems Development

  


Disclaimer
Wij zijn ons ervan bewust dat ten tijde van het uitsturen van deze uitnodiging de RIVM richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus van kracht zijn. Mochten deze richtlijnen uitgebreid worden of langer dan op dit moment van kracht blijven, zal dit event verzet worden naar een beter passende datum.