Bij het starten van Life Sciences en Medtech bedrijven hebben ondernemers en investeerders verwachtingen over hoe en wanneer ze hun investering kunnen terugverdienen. De strategie voor een exit moet helder zijn, is een verkoop aan een strategische partner de beste optie, of een beursgang waarbij additioneel kapitaal kan worden aangetrokken om het bedrijf verder te laten groeien.

Tijdens dit portfolio event gaan we in gesprek met specialisten in dit veld die op hoofdlijnen aangeven wanneer je een strategische investeerder toelaat, hoe je op zoek gaat naar een goede exit-kandidaat, hoe je jouw bedrijf exit-ready maakt en spreken zij vanuit hun eigen ervaring over valkuilen waaraan je als ondernemer kan worden blootgesteld in dit proces.

Na de inspirerende sprekers sluiten we af met een drankje en informeel diner.

Op deze eventpagina vind je naast achtergrondinformatie over onze sprekers ook informatie over de tijden en locatie. 

We zien je graag op donderdag 28 mei!
We starten om 15.00 uur. 

 

BOM Brabant Ventures
Life Sciences & MedTech team

 

 

Disclaimer
Wij zijn ons ervan bewust dat ten tijde van het uitsturen van deze uitnodiging de RIVM richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus van kracht zijn. Mochten deze richtlijnen uitgebreid worden of langer dan op dit moment van kracht blijven, zal dit event verzet worden naar een beter passende datum.