Welkom


Als Trade and Innovate netwerk gaan we met elkaar de komende twee jaar nog actiever onze klanten opzoeken middels het voeren van account management gesprekken onder het Trade Relations programma. Om jullie als project managers hierbij te ondersteunen bieden we een interactieve ‘Trade Relations Training’ aan gericht op het voeren van effectieve klantgesprekken.

Onder leiding van een inspirerende trainer krijgen jullie praktische tools aangereikt bijvoorbeeld op voorbereiding, inhoud en follow-up van klantgesprekken. We gaan in op vragen als; hoe maak je de juiste verbinding met je klant en hoe kun je waarde toevoegen?

De Lochal is helemaal Coronaproof! Op de dag zelf zullen jullie ter plaatse worden geïnformeerd over de dan geldende regels. De vergaderruimte bevind zich op de 1e eerste etage, volg de borden van Seats2Meet. 

De trainingen zijn alleen op persoonlijke uitnodiging te volgen. De uitnodiging is daarom niet intern overdraagbaar aan andere personen. Vanwege de geldende corona maatregelen zijn wij gebonden aan precieze aantallen welke we kunnen toelaten deze dag. We kunnen hier helaas geen uitzonderingen in maken.

Last but not least; zal het ook een mooie gelegenheid zijn elkaar eindelijk weer persoonlijk te zien!

Het wordt een mooie dag, we zien je graag in september in Tilburg!

 

Disclaimer
Wij zijn ons ervan bewust dat ten tijde van het uitsturen van deze save the date/uitnodiging de RIVM richtlijnen ten aanzien van het Coronavirus van kracht zijn. Mochten deze richtlijnen uitgebreid worden waardoor een samenkomst niet meer mogelijk is, zal deze training verzet worden naar een beter passende datum.