WOENSDAG 13 MEI 2020 | 09.30 - 11.00 UUR

Wat zijn de mogelijkheden van data in de agrofoodsector en hoe ga ik hier concreet mee aan de slag? Regelmatig horen wij van ondernemers deze vragen. Om in deze periode waarin we niet kunnen samenkomen maar innoveren misschien wel belangrijker is dan ooit, geven we in een webinar antwoord op deze vragen.

Laat je inspireren door aansprekende voorbeelden en inzichten van ondernemers die al slim gebruik maken van data in hun business. Het Datalab AgriFood, JADS, Geodan en onder andere Frankort & Koning even naast praktische voorbeelden een inhoudelijke verdieping en lichten de stappen toe die je kunt zetten. Na afloop van het webinar ontvang je concrete vervolgsuggesties afhankelijk van de fase waarin jouw bedrijf zich bevindt. Natuurlijk is er tijdens het webinar ruimte om vragen te stellen.

Zie jij kansen met data voor jouw bedrijf en wil je stappen gaan zetten, schrijf je dan nu in voor het webinar op woensdag 13 mei van 9.30 tot 11.00 uur. Na aanmelding krijg je een bevestigingsmail en voorafgaand aan het webinar ontvang je een link voor deelname via Microsoft Teams.

Het webinar wordt georganiseerd door de BOM, LIOF en de Brightlands Campus in het kader van Food2020* en is specifiek bedoeld voor bedrijven die een eerste stap willen zetten met data.