TILBURG | 19 APRIL 2023 | 16.00 - 20.00 UUR
 

Van ‘Enabling Growth’ tot ‘Catalyzing Change’. In de 40 jaar dat de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij (BOM) bestaat is veel gebeurd. Begin jaren tachtig was een diepe economische crisis aanleiding om de BOM op te richten. Vier decennia later is Noord-Brabant de tweede en snelst groeiende economie van Nederland. Een resultaat waar we als ontwikkelingsmaatschappij samen met onze partners in de regio ons steentje aan hebben bijgedragen. En, dat mag worden gevierd!

Aanvankelijk stond de BOM vooral aan de lat voor economische groei. De laatste jaren verschuift het accent naar impact, gekoppeld aan de maatschappelijke opgaven van rijk en provincie. Reden om in ons jubileumjaar extra stil te staan bij wat impact voor de BOM en onze omgeving betekent.

Graag laten we onze belangrijkste stakeholders zien hoe we vandaag de dag verandering vormgeven en blikken we samen met o.a. Mathijs Bouman vooruit op het moois dat nog in het verschiet ligt. We heten je van harte welkom op woensdag 19 april, tussen 16.00-20.00 uur bij de BOM, Goirlese Weg 15 in Tilburg.

Hartelijke groeten, 
Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Brigit van Dijk - van de Reijt
CEO