HET UUR VAN WENNINK | HILVARENBEEK | 11.00 - 14.00 UUR 

ASML geldt als een van de vaandeldragers van de Nederlandse economie. Onder leiding van  CEO Peter Wennink groeide de Philips-spin off het afgelopen decennium uit tot de unicorn van de Kempen. Met circa 25.000 mensen wereldwijd in dienst en een jaaromzet van 14 miljard euro in 2020, is het bedrijf de absolute aanvoerder van de Nederlandse hightech sector. Niet voor niets geldt deze Veldhovense onderneming met een waardering van meer dan 180 miljard euro als het kostbaarste Europese technologiebedrijf. 

Wat kunnen we leren van deze voormalige start-up? Hoe belangrijk is innovatie voor ASML? Wat is de visie van het bedrijf op geopolitiek, duurzaamheid en niet onbelangrijk talent? Een uur lang gaat presentator Roelof Hemmen in een ‘zomergasten-achtige’ setting in gesprek met topman Peter Wennink. 

Het event vindt plaats op dinsdag 28 september van 11:00 uur tot 14:00 uur in de sfeervolle ruimtes van de Hilvaria Studio’s in Hilvarenbeek en wordt afgesloten met een smaakvolle lunch. Het betreft een uitnodiging in een klein en exclusief gezelschap. Uiteraard wordt het event georganiseerd met inachtneming van de geldende corona-maatregelen. Deelname is kosteloos. 

Mocht je onverhoopt niet aanwezig kunnen zijn op deze inspirerende ochtend dan is het event ook als webinar te volgen. Je kunt dit aangeven op het aanmeldformulier. 

Met hartelijke groeten,
Brabantse Ontwikkelings Maatschappij

Brigit van Dijk - van de Reijt