Noord-Brabant groeit steeds meer uit tot een hotspot voor medische robotica.

In november organiseert de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij voor haar portfoliobedrijven en relevante relaties een tweetal bijeenkomsten over de bouw, het gebruik en de implementatie van medische robotica en graag nodigen wij u hiervoor uit.

 

16 november 2021: Een medische robot bouw je in Brabant 

Geannuleerd

De sessie zal in het voorjaar van 2022 plaatsvinden

De eerste bijeenkomst staat in het teken van de ontwikkeling en bouw van een robot. Diverse medische robotica-bedrijven spreken over het traject van het vinden van een juiste toepassing, het ontwerpen en ontwikkeling van een robot en de implementatie.

 

23 november 2021: Robotica in de zorgpraktijk

Geannuleerd

De sessie zal in het voorjaar van 2022 plaatsvinden

De tweede bijeenkomst staat in het teken van de keuze voor en implementatie van een robot. In deze bijeenkomst vertellen medewerkers van ziekenhuizen en verzorgingshuizen, die nu al robotica inzetten in de dagelijkse praktijk, hun visie op het gebruik van robotica in de zorg.

Naast medewerkers uit de zorgsector worden ook robotbedrijven, toeleveranciers en financiers uitgenodigd. Tijdens beide bijeenkomsten is voldoende tijd om met andere deelnemers van gedachten te wisselen. Bij beide evenementen wordt een beperkt aantal deelnemers toegelaten.