Noord-Brabant groeit steeds meer uit tot een hotspot voor medische robotica
 

Op woensdag 6 juli en donderdag 14 juli organiseert de Brabantse Ontwikkelings Maatschappij voor haar portfoliobedrijven en relevante relaties een tweetal bijeenkomsten over de bouw, het gebruik en de implementatie van medische robotica. Graag nodigen wij je uit voor één of beide sessies. 

De eerste bijeenkomst op woensdag 6 juli staat in het teken van de keuze voor en implementatie van een robot. In deze bijeenkomst vertellen medewerkers van ziekenhuizen en verzorgingstehuizen, die in de dagelijkse praktijk robotica inzetten, hun visie op het gebruik in de zorg. 

De tweede bijeenkomst op donderdag 14 juli staat in het teken van de ontwikkeling en bouw van een robot. Diverse medische robotica-bedrijven spreken over het traject van het vinden van een juiste toepassing, het ontwerpen en ontwikkeling van een robot en de implementatie.

Naast medewerkers uit de zorgsector worden ook robotbedrijven, toeleveranciers en financiers uitgenodigd. Tijdens beide bijeenkomsten is voldoende tijd om met andere deelnemers van gedachten te wisselen. Bij beide evenementen wordt een beperkt aantal deelnemers toegelaten.

Meld je nu aan via de aanmelden knop links in het menu. 

We zien je graag op één of beide data.