UTRECHT | SPOORWEGMUSEUM | 12.00 - 18.30 UUR

Op 7 april organiseren de regionale ontwikkelingsmaatschappijen het ROM Capital Event.

Wat kun je verwachten?
Ten eerste bieden we je de ruimte om je collega’s van de andere ROMs (weer) te ontmoeten. Daarnaast willen we je graag meenemen in de diverse ontwikkelingen binnen de ROMs en in de wijze waarop de ROMs met kapitaal bijdragen aan de versnelling van het realiseren van impact.

Inspirerende sprekers, o.a. Thomas Rau en enkele van onze collega’s, nemen je mee in dit thema om vervolgens met elkaar verdiepende gesprekken te voeren. De middag wordt afgesloten met een borrel.

Locatie
Het event vindt plaats in het Spoorwegmuseum in Utrecht.

Het Spoorwegmuseum is een stichting die zorg draagt voor het beheer en behoud van cultureel erfgoed. Dat doen zij zonder financiële steun van de overheid. Doordat wij voor deze locatie gekozen hebben, wordt rechtstreeks de missie van het museum gesteund namelijk de instandhouding van een cultuurattractie die haar gasten op basis van authenticiteit en in de vorm van vermaak educatie biedt over de geschiedenis van de Spoorwegen. Verder laat het Spoorwegmuseum zien hoe de Spoorwegen en de samenleving verbonden zijn.

Door dit event kunnen wij én jij ervoor zorgen dat de synergie van de ROMs verder vergroot wordt om zo onze impact te vergroten en te versnellen.

Je kunt je aanmelden via het aanmeldformulier op deze eventpagina. 
We kijken uit naar je aanwezigheid!

Graag je aandacht voor de bereikbaarheid van het Spoorwegmuseum.
Alle informatie over het vervoer/parkeren, vind je in het menu bij "vervoer/parkeren".

Tot dan! 

Met vriendelijke groet,
Werkgroep ROM Capital Event