UITNODIGING | DONDERDAG 8 SEPTEMBER 2022 | UTRECHT

Beste ROM collega,

Ben jij net zo snel als Churandy Martina, heb je het uithoudingsvermogen van Sifan Hassan, de spierkracht van Ranomi Kromowidjojo of de souplesse van Epke Zonderland? Ga dan de strijd aan met andere ROM collega’s uit het hele land en gooi al je talenten in de strijd, tijdens de eerste editie van de ROMlympics 2022! 

Ben je wat minder sportief en is meedoen voor jou belangrijker dan winnen? Ook dan hebben we aan je gedacht en kun je je aanmelden voor het verrassingsprogramma. Zelfs als je fysiek niet in staat bent mee te doen, hebben we iets voor je in petto. 

Ben jij er bij? Meld je dan aan via het aanmeldformulier en geef je voorkeur door! 

De ROMlympische gedachte
Sport verbindt en verbroedert. Het wordt een dag met sportieve activiteiten, ontspanning en vooral heel veel plezier. Leer collega’s van andere ROM’s kennen, ga samen door het vuur en vier de overwinning! 

Programma
Vanaf 13.00 uur wordt de poort geopend. Om 14.00 uur vindt de gezamenlijke opening van het event plaats en zal de ROMlympische vlam daadwerkelijk worden ontstoken. Na de gezamenlijke warming-up zal iedereen tot 16.30 uur zoet zijn met allerlei activiteiten. Na afloop zal onder het genot van een heerlijke hap, een goede borrel en een lekker deuntje de dag worden afgesloten.  

Praktische zaken
De ROMlympics vindt plaats op sportpark Galecop in Nieuwegein. Voor alle deelnemers volgt nog een bericht met praktische zaken zoals bereikbaarheid, kledingvoorschriften, etc.

Houd ook deze eventpagina in de gaten!

Met sportieve groet,
Het ROMlympics comité