DONDERDAG 8 SEPTEMBER 2022 | NIEUWEGEIN

Beste ROMlympiërs,

Nog ruim een week te gaan! Inmiddels hebben we 370 aanmeldingen ontvangen en de onderlinge strijd is al voelbaar! Voordat we echt van start gaan, willen we jullie graag nog wat praktische tips meegeven.

Ontvangst & dagprogramma
Jullie worden om 13.00 uur op het sportpark verwacht. Zorg dat je vooraf goed geluncht hebt.
Bij aankomst kun je je aanmelden bij de balie. Je ontvangt dan een goodiebag en een QR code voor het programma. Ook hoor je in welk team je bent ingedeeld. Koffie & thee staat voor jullie klaar.
Om 14.00 trappen we officieel af.

Na het sportieve deel sluiten we af met een BBQ en zullen de winnaars worden gehuldigd. Om 20.00 uur is het programma afgelopen. Het sportpark blijft daarna nog de hele avond open. Het complete dagprogramma kun je terugvinden op de eventpagina.

Kleding en kleedkamers
We hopen natuurlijk dat de weersgoden ons goed gezind zijn. Maar ja, Nederland zou Nederland niet zijn als er toch een buitje gaat vallen. Check voor je vertrekt nog even de weersvoorspellingen en neem gepaste kleding mee. Er zijn de hele dag kleedkamers & douches beschikbaar. Je kunt je vooraf omkleden en na het sportieve programma jezelf opfrissen. Let op: de kleedkamers gaan niet op slot dus laat geen waardevolle spullen achter.

Consumpties
Bij aankomst ontvangt iedereen een goodiebag. Hierin vind je oa. een flesje water en 3 consumptiemunten. Deze munten kun je gebruiken in de kantine van het sportpark. Mocht dit niet voldoende zijn, dan kun je op eigen kosten in de kantine meer consumpties halen. Let op: er kan alleen gepind worden!

Bereikbaarheid
Sportpark Galecop is goed bereikbaar met de auto en heeft voldoende parkeergelegenheid. Ook de georganiseerde bussen kunnen hier parkeren. De routebeschrijving naar het sportpark, vind je hier. Ook met het openbaar vervoer is het sportpark goed te bereiken. Vanuit Utrecht Centraal rijdt een rechtstreekse bus naar de locatie.

Wij hebben er heel veel zin in! We hopen jullie ook!
En je weet het “winnen is belangrijker dan meedoen”.

Tot volgende week!

Met sportieve groet,
Het ROMlympics comité